Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Fântânele

Luni, 14 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu violent la o fabrica de mobila din Fantanele | imaginea 1 Vineri, 11 iunie a.c., în jurul orei 22:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, Detașamentelor Târgu-Mureș, Sighișoara, Reghin, Târnăveni, Garda de Intervenție Miercurea Nirajului, cu un efectiv de 42 de cadre militare, 10 autospeciale de stingere și trei mașini de teren, plus comanda unității.

În sprijin au intervenit pompierii din cadrul SVSU Sovata, SVSU Sângeorgiu de Pădure, SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Bălăușeri și SVSU Fântânele, cu un efectiv de 29 de persoane și cinci autospeciale. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă. Salvatorii au intervenit de îndată pentru limitarea propagării incendiului și lichidarea lui.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1200 mp dintr-un total de 3000 mp. Din fericire, nu au fost victime, iar propagarea incendiului a fost limitată înainte să afecteze întreaga suprafață.

Pompierii s-au luptat 18 ore cu flăcările și efectele negative ale acestora, incendiul fiind lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, întocmindu-se o comisie în acest sens.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.