Intervenţie pentru salvarea unui porumbel prins cu o aţă de acoperişul unei clădiri

Vineri, 04 Iunie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Interventie pentru salvarea unui porumbel prins cu o ata de acoperisul unei cladiri | imaginea 1 Operator 112 - Pompieri: Bună ziua, ce urgență aveți?
Apelant: Bună ziua, un porumbel este prins cu o ață de acoperiș. Are ambele picioare legate și sigur nu o să mai reziste prea mult timp.

Operator: Vă rog să ne spuneți unde se află clădirea.
Apelant: Este vorba de clădirea în care își are sediul Direcția Agricolă Olt, în Slatina, pe strada Arcului. Clădirea este destul de înaltă și nu există nicio posibilitate de a-l elibera.

Operator: Am notat toate detaliile și în scurt timp o să ajungă la locul indicat un echipaj de salvatori. Vă mulțumim pentru apel!

Acesta a fost dialogul care a alertat salvatorii Detașamentului Slatina, dar și un echipaj de poliție. Autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime a început imediat deplasarea către locul evenimentului, iar în câteva minute porumbelul era deja eliberat și coborât în siguranță.

Pompierii și polițiștii au îndepărtat toate bucățile de ață de pe ghearele micuței păsări și s-au asigurat că aceasta nu este rănită. Porumbelul a fost preluat de un cetățean, care a promis că îl va îngriji până când o să-și recapete forțele și îl va elibera. Pentru pompieri, fiecare viaţă salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.