Un caz medical a fost rezolvat cu operativitate de pompierii vrânceni

Miercuri, 30 Iunie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un caz medical a fost rezolvat cu operativitate de pompierii vranceni | imaginea 1 Un caz medical din localitatea Lepșa, anunțat luni, 21 iunie a.c., în jurul orei 15:00, prin numărul unic 112, a fost rezolvat cu operativitate de pompierii vrânceni. Apelantul semnala că o femeie se află în stare de semiconștiență și are nevoie de ajutor.

𝑪𝒂̂𝒏𝒅 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒗𝒐𝒓𝒃𝒂 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒐𝒂𝒎𝒆𝒏𝒊𝒍𝒐𝒓, pompierii 𝒔̦𝒕𝒊u 𝒄𝒂̆ 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒂𝒄𝒕̦𝒊𝒐𝒏eze 𝒓𝒂𝒑𝒊𝒅! Soluția salvatoare a venit imediat! Un echipaj format din patru pompieri, dintre care doi paramedici, se afla deja în localitatea Lepșa, la o misiune de evacuarea apei dintr-o gospodărie, așa că s-a dispus ca cei doi salvatori să plece cu autocamionul la caz pentru a interveni cât mai repede.

Ajunși la locul indicat, salvatorii au acordat primul ajutor femeii, care acuza o stare generală de rău. La scurt timp a sosit un echipaj SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, care a preluat pacienta, în vârtă de 57 de ani, și a transportat-o la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.