De la petrecere, în mijlocul flăcărilor - Respect, Plutonier Crăivan Ionel!

Vineri, 16 Iulie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

De la petrecere  in mijlocul flacarilor   Respect  Plutonier Craivan Ionel | imaginea 1 Ionel nu a uitat nici măcar de ziua lui care-i este menirea.

Duminică, 11 iulie a.c., pompierii nemțeni au fost solicitați pentru a interveni la stingerea unui incendiu manifestat la o locuință din comuna Podoleni. La fața locului s-au mobilizat pompierii voluntari din cadrul SVSU Podoleni, cu o autospecială de stingere, precum și pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale similare și o ambulanță SMURD TIM, conform protocolului.

S-a confirmat, din nou, faptul că salvatorii se implică indiferent de circumstanțe. Printre primii care au intervenit în această misiune a fost și Plutonierul Crăivan Ionel, care tocmai în acea zi își sărbătorea, la o petrecere, frumoasa vârstă de 28 de ani.

Instinctul de salvator, trăsătura de bază a unui pompier, l-a făcut să pună pe plan secund evenimentul din viața sa și să dea o mână de ajutor acolo unde era mai multă nevoie. Reprezentanţii ISU Neamţ îi adresează felicitări şi îşi exprimă mândria şi fericirea că a ales să facă parte din familia ISU!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.