Două persoane și-au pierdut viața în urma unei explozii de butelie

Vineri, 23 Iulie 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Doua persoane si au pierdut viata in urma unei explozii de butelie | imaginea 1 Misiunea pompierilor este de a salva, dar sunt și cazuri în care toate eforturile sunt în zadar…

Sunt salvatori, dar se simt neputincioși în fața unor tragedii, cum a fost cea de luni, 19 iulie a.c., din localitatea Livezi-Ciuc, acolo unde, în urma unei explozii de butelie, urmată de incendiu, două persoane și-au pierdut viața și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva.

Adrian, nepotul lor, a demonstrat că are o inimă mare și plină de compasiune față de bunicii săi, iar în încercarea de a-i salva a suferit arsuri, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

Datorită curajului și grijii nemăsurate față de bunicii săi, și-a câștigat respectul tuturor, dovedind curaj de salvator! Pompierii harghiteni sunt cu gândul aproape de Adrian și îi transmit un mesaj de însănătoșire grabnică!

După astfel de evenimente tragice, salvatorii îşi dau seama că, oricât de mult şi-ar dori ca toate misiunile să se termine cu bine, uneori lucrurile nu mai depind de ei. Prin natura profesiei, ei sunt expuși la pericole zi de zi, dar nu pot fi niciodată pregătiți pentru un astfel de moment, indiferent cât de puternici ar fi.

Cu sufletele îndurerate, reprezentanţii ISU Harghita transmit sincere condoleanțe familiei greu încercate, împreună cu sentimentele de compasiune profundă, în aceste momente triste!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.