Incendiu generalizat la o casă de locuit, de la o lumânare aprinsă

Duminică, 04 Iulie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu generalizat la o casa de locuit  de la o lumanare aprinsa | imaginea 1 În noaptea de duminică spre luni, 28 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la o casă de locuit, în localitatea Domănești.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei. Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat la nivelul acoperișului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o lumânare aprinsă. Au ars: acoperișul casei și 50% din mobilier. S-au degradat: pereții casei și 50% din mobilierul imobilului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.