Incendiu puternic într-o clădire dezafectată din Vulcan

Luni, 26 Iulie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu puternic intr o cladire dezafectata din Vulcan | imaginea 1 Un incendiu puternic s-a produs într-o clădire dezafectată din municipiul Vulcan, în zona preparației Coroiești.

Pompierii Detaşamentului Petroşani, ajunşi rapid la locul în care se manifesta incendiul, au constatat că arderea se dezvoltase cu flacără deschisă, cu degajare mare de fum, la deşeuri din plastic, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Cele 2 echipaje de pompieri, cu autospeciale cu apă şi spumă, au izolat incendiul care nu prezenta posibilitate de propagare la vecinătăți. Din fericire, coloana de fum nu a fost purtată de curenţii de aer spre zonele locuite. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.