Intervenţie salvatoare - Respect, Plt. adj.-șef Viorel Ghiold!

Luni, 26 Iulie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Interventie salvatoare   Respect  Plt  adj  sef Viorel Ghiold | imaginea 1 Este vorba de un accident rutier petrecut în cartierul Broșteni al orașului Costești, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren cu graifer. În urma evenimentului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat, lovind gardul unui pompier argeşean.

Din fericire, acesta era acasă și, auzind lovitura puternică, s-a îndreptat către eveniment. Ajuns la fața locului, a evacuat șoferul autoturismului și a monitorizat pasagera până la sosirea colegilor de la Secția de Pompieri Costești.

A fost foarte important că domnul Plutonier adjutant-șef Viorel Ghiold nu a extras pasagera, deoarece manevrele îi puteau afecta și mai mult leziunile produse de impact. Reprezentanţii ISU Argeş îi felicită atât pe colegul lor, cât și pe cetățenii cu care acesta a colaborat în această situație de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.