Misiune de salvare a unei vaci căzute într-o fântână dezafectată

Marți, 13 Iulie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Misiune de salvare a unei vaci cazute intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au acționat într-un interval de 24 de ore la următoarele misiuni:

  • 17 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • o misiune de salvare a unei bovine, în comuna Scânteia

În data de 08 iulie a.c., în jurul orei 20:40, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei au fost alertați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină pentru salvarea unei bovine căzute într-o fântână dezafectată cu o adâncime de 3 metri.

A fost o operațiune destul de dificilă, dar nu imposibilă pentru salvatorii ialomițeni, care, după aproximativ patru ore, au reușit să imobilizeze și să extragă animalul din fântână cu ajutorul mijloacelor din dotare.

  • un incendiu de vegetație uscată produs pe raza orașului Țăndărei.

În data de 08 iulie a.c., în jurul orei 18.45, salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, au fost alertați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină pe raza orașului Țăndărei, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. La locul evenimentului a intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, care în timp operativ a lichidat incendiul de vegetație uscată care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 600 metri. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un foc deschis în spații deschise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.