A ars resturi vegetale în grădină și a scăpat focul de sub control

Luni, 23 August 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

A ars resturi vegetale in gradina si a scapat focul de sub control | imaginea 1 Arderea deşeurilor şi a vegetaţiei uscate, fără respectarea măsurilor de prevenire, pot produce situaţii de urgenţă majore.

Pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină miercuri după-masă, 18 august a.c., la un astfel de caz, un incendiu la anexa unei gospodării din localitatea Rona. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă gospodărească.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii deschise. Proprietarul a ars în grădină niște resturi vegetale și a scăpat focul de sub control, care s-a extins la o anexă (o şură).

Au ars anexa şi o serie de bunuri depozitate în imobil. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul, înainte ca acesta să se extindă la două case din imediata apropiere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.