Au salvat trei pui de pisică căzuți într-o canalizare

Joi, 12 August 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Au salvat trei pui de pisica cazuti intr o canalizare | imaginea 1 Se întâmplă și în Tulcea lucruri frumoase, din suflet! O asociaţie de salvare a animalelor adresează mulțumiri și felicitări echipajului de pompieri de la ISU Tulcea care joi, 05 august a.c., a intervenit și a salvat doi pui de pisică căzuți într-o canalizare.

Membrii asociaţiei au reușit să preia de urgență cei 2 pui, pe care i-au dus la cabinetul veterinar, unde li s-au oferit primele îngrijiri medicale.

Un al treilea pui a rămas speriat câteva ore între țevile de scurgere, dar, din fericire, a fost și el salvat într-un final. I s-a administrat tratament de urgență și a fost stabilizat, iar mama și cei 3 pui sunt acum din nou împreună și în siguranță.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.