Cinci puiuți de pisică și-o poveste cu final fericit

Sâmbătă, 14 August 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Cinci puiuti de pisica si o poveste cu final fericit | imaginea 1 Cinci puiuți de pisică și-o poveste cu final fericit a fost posibilă datorită polițiștilor de la Protecția Animalelor și pompierilor bistrițeni.

Marţi seară, 10 august a.c., în jurul orei 21.00, doamna Georgeta a cerut ajutorul colegilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, întrucât niște puiuți de pisică plâng după ajutor în apropierea locuinței ei, în municipiul Bistrița.

Poliţiștii au ajuns imediat în zona indicată, unde cinci pui de pisică erau blocați între un zid din beton și o anexă. Au solicitat sprijinul pompierilor, aceştia reușind să-i scoată în siguranță. Puiuții au rămas în grija doamnei Georgeta, iar în ziua următoare au fost preluați de o asociație care le va găsi familii iubitoare care să-i adopte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.