Efort îndelungat pentru stingerea unui incendiu devastator

Sâmbătă, 14 August 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Efort indelungat pentru stingerea unui incendiu devastator | imaginea 1 Echipaje de pompieri de la Detașamentul Titu au intervenit în comuna Odobești, sat Brâncoveanu, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazie și un atelier.

Sosiți rapid la locul intervenției, pompierii și-au concentrat acțiunile pentru salvarea casei proprietarului și pe cea a vecinului, care se aflau foarte aproape de locul incendiului. În scurt timp, s-a reușit localizarea focului. Efortul a fost îndelungat, peste 2 ore, pentru pompierii care au acționat pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative produse de incendiu.

Au ars acoperişul magaziei, atelierul, baloți de paie, lemne de foc și mai multe bunuri depozitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii, cu sprijinul vecinilor, au folosit motopompe pentru alimentarea autospecialelor cu apă de la fântânile din apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.