Incendiu devastator la o hală de depozitare a maselor plastice din Alba Iulia

Vineri, 20 August 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Incendiu devastator la o hala de depozitare a maselor plastice din Alba Iulia | imaginea 1 În cursul zilei de marţi, 17 august a.c., pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de depozitare a maselor plastice (reciclabile) din municipiul Alba Iulia.

Datorită intervenției prompte și a modului de amplasare și gestionare a resurselor, s-a reușit localizarea incendiului la nivelul halei cuprinse de flăcări, fiind eliminat riscul de extindere la ceilalți operatori cu risc ridicat, aflați la doar câțiva metri distanță.

Temperaturile extrem de ridicate generate de incendiu au pus la grea încercare pompierii, care au intervenit continuu în primele ore. Astfel a fost dispusă măsura de suplimentare a efectivelor cu pompieri din turele libere, cât și din alte cinci județe limitrofe, care să continue acțiunile de stingere.

Reprezentanţii ISU Alba Iulia adresează felicitări tuturor pompierilor angrenați în această intervenție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.