Intervenţie rapidă la două duplexuri cuprinse de flăcări

Sâmbătă, 07 August 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Interventie rapida la doua duplexuri cuprinse de flacari | imaginea 1 În cursul zilei de duminică, 1 august a.c., pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la două duplexuri, pe o suprafață aproximativă de 300 mp, în comuna Domnești, județul Ilfov.

Datorită intervenției rapide și a modului de amplasare a resurselor de intervenție, s-a reușit localizarea incendiului la nivelul celor două imobile cuprinse de flăcări, fiind eliminat riscul de extindere la celelalte case aflate la doar câțiva metri distanță.

Pe lângă efortul depus pentru lichidarea incendiului, pompierii s-au luptat și cu disconfortul termic. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov adresează felicitări tuturor pompierilor angrenați în această intervenție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.