Locuinţă din comuna Paltin, distrusă de un incendiu

Luni, 23 August 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Locuinta din comuna Paltin  distrusa de un incendiu | imaginea 1 Un apel primit în dimineața zilei de joi, 19 august a.c., în jurul orei 05:50, la numărul unic de urgenţă 112, anunţa izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Paltin.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Paltin.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și la o magazie. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, dar cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, acoperișul locuinței, în suprafață de aproximativ 130 mp și o magazie de 20 mp, construită din lemn, au ars în totalitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.