Noi misiuni de supraveghere și monitorizare a zonelor critice din Grecia

Marți, 31 August 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Noi misiuni de supraveghere si monitorizare a zonelor critice din Grecia | imaginea 1 Ziua de marţi, 24 august a.c., a fost dedicată în întregime protecției Mănăstirii Ekklisia Profitis Ilias, din zona Vilia, care este în continuare în pericol.

Pompierii militari români, cu o autospecială de stingere, o cisternă, un autoturism de teren, un vehicul utilitar UTV și cu o dronă, au asigurat fără întrerupere zona respectivă (inclusiv pe timpul nopții) și au lichidat focarele, păstrând integritatea obiectivului.

În ceea ce privește misiunile operative, la solicitarea ofițerului de legătură elen, începând cu ora 12:00, pompierii militari români, cu forțe și mijloace, au desfășurat noi misiuni de supraveghere și monitorizare în zona Vilia. Aria respectivă este încadrată la un nivel de risc de incendiu “mediu”, cu temperaturi ridicate și cu o viteză a vântului relativ scăzută, însă cu schimbări de direcție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.