Respect, Plutonier major Oprea Nichi!

Marți, 31 August 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Respect  Plutonier major Oprea Nichi | imaginea 1 O casă a ars ca o torță, miercuri aseară, 25 august a.c., în localitatea Letca Veche. Incendiul violent amenința și locuințele vecine, iar oamenii din sat au știut că trebuie să facă ceva până la sosirea pompierilor.

Plt. maj. Oprea Nichi din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești era în ziua sa liberă. El locuiește în apropiere și a organizat rapid o intervenție, pentru ca flăcările să fie ținute sub control. Știind exact cum trebuie să acționeze în astfel de cazuri, alături de vecini, el a reușit să limiteze propagarea flăcărilor și să salveze astfel casele acestora.

Echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Mihăilești și Roata de Jos au acționat timp de peste trei ore pentru stingerea incendiului. Cel mai probabil, acesta a izbucnit după ce proprietarul casei a uitat o cratiță pe aragaz, incendiul fiind observat târziu.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.