Şi-a incendiat propria maşină, din cauza unor improvizaţii

Vineri, 27 August 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Si a incendiat propria masina  din cauza unor improvizatii | imaginea 1 A improvizat un dispozitiv să izoleze acoperișul blocului și nu a respectat măsurile de apărare împotriva incendiilor pe timpul lucrului cu foc deschis. Din această cauză și-a incendiat mașina. A vrut să stingă incendiul și a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului.

Este pățania unui localnic de 63 de ani din comuna Răchiți. Bărbatul intenționa să izoleze acoperișul blocului unde locuia, cu un arzător manual cu butelie. În momentul în care a încercat să vadă dacă acesta funcționează, furtunul a luat foc și a aprins materialele combustibile din partea din față a mașinii, care era parcată în apropiere.

A încercat să stingă incendiul cu ajutorul unor sticle cu apă, dar a suferit arsuri. Singur a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani, dar și unul aparținând Detașamentului de Pompieri Botoșani. Echipajul medical l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar pompierii au stins incendiul.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.