Au intervenit pentru salvarea unei femei căzute într-o fosă

Marți, 21 Septembrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Au intervenit pentru salvarea unei femei cazute intr o fosa | imaginea 1 Pompierii vasluieni au intervenit, cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru salvarea unei femei căzute într-o fosă din localitatea Satul Nou, comuna Muntenii de Sus. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B, aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie căzută într-o fostă fântână transformată în fosă, la o adâncime de circa șase metri. Diametrul fosei avea aproximativ 80 centimetri. Femeia căzută în fosă era conștientă și cooperantă, dar acuza dureri la membrele inferioare.

Pompierii militari au procedat la coborârea unui coleg în fosă, asigurarea cu un ham a victimei și ridicarea acesteia la suprafață. Concomitent a fost ridicat și capacul de beton al fosei. După ce a fost salvată, victima în vârstă de 50 ani a fost predată pentru evaluare membrilor echipajului ambulanței SAJ Vaslui. Căderea femeii în fosă a fost un accident.

Au intervenit pentru salvarea unei femei cazute intr o fosa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.