Incendiu la un hotel din Giurgiu - 55 de persoane au fost evacuate

Luni, 06 Septembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu la un hotel din Giurgiu   55 de persoane au fost evacuate | imaginea 1 Luni, 30 august a.c., un incendiu care a cuprins o anexă de la parterul unui hotel situat în B-dul Mihai Viteazul, din municipiul Giurgiu, a impus evacuarea preventivă a tuturor persoanelor care se aflau în clădire.

Echipajele de căutare-salvare au acționat imediat pentru verificarea tuturor încăperilor și salvarea celor care se aflau în interior, din cauza fumului dens degajat în urma arderii unei cantități însemnate de mase plastice și materiale combustibile. Fumul a ajuns până la etajele superioare ale clădirii.

Din fericire, persoanele implicate nu au avut de suferit în urma incidentului, acestea fiind evaluate de echipajele SMURD și SAJ, la fața locului. Pompierii au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o descarcerare.

Incendiul din B-dul Mihai Viteazul a arătat, încă o dată, ce înseamnă să fii pompier. Dintre cele aproximativ 55 de persoane, 10 au fost evacuate fiind folosite măști suplimentare de la aparatele individuale de respirat, cu aer comprimat, purtate de pompieri. Echipajele SMURD și SAJ le-au venit în ajutor.

Nu a fost o misiune ușoară, însă pregătirea continuă i-a ajutat pe pompierii giurgiuveni să ia cele mai bune decizii într-un timp scurt, iar la final toți cei implicați au fost în siguranță.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.