Intervenție dificilă pentru descarcerarea unui bărbat prins sub autobetonieră

Miercuri, 08 Septembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Interventie dificila pentru descarcerarea unui barbat prins sub autobetoniera | imaginea 1 Intervenție dificilă a pompierilor de la Detașamentele Găești și Târgoviște pentru descarcerarea unui bărbat de 37 de ani, prins sub autobetoniera pe care o conducea, după ce s-a răsturnat chiar pe partea șoferului. Intervenția a fost una de durată din cauza poziției în care a fost prinsă victima, fiind nevoie de o automacara pentru a ridica autobetoniera.

Pe tot parcursul operațiunii de scoatere a persoanei, paramedicii au avut grija permanent de victimă și au monitorizat încontinuu starea bărbatului. Din fericire, misiunea pompierilor a fost o reușită, bărbatul fiind extras în viață, însă prezentând politraumatisme.

Acesta a fost preluat de echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița, i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Targovişte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.