Explozie într-o hală a unui operator economic

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Explozie intr o hala a unui operator economic | imaginea 1 În cursul dimineții de marţi, 28 septembrie a.c., dispeceratul ISU-Ambulanță a fost apelat prin numărul de urgență 112, despre faptul că s-a produs o explozie într-o încăpere aflata in interiorul unei hale a unui operator economic din localitatea Zăuan.

La fața locului s-a deplasat Garda Nușfalău, care a constatat că într-o încăpere cu destinația bucătărie (de aproximativ 16 mp) din interiorul unei hale a avut loc o explozie neurmată de un incendiu. Cauza probabilă care a dus la producerea exploziei au fost niște scăpări de gaze combustibile de la o butelie.

În urma verificărilor s-a constatat că structura halei (de aproximativ 360 mp) a fost afectată de incident, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Au fost distruse mai multe bunuri (piese de mobilier si aparatură electrocasnică) și acoperișul imobilului pe aproximativ 45 mp.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.