Incendiu generalizat la o casă, cu pericol de propagare la două gospodării vecine

Marți, 26 Octombrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu generalizat la o casa  cu pericol de propagare la doua gospodarii vecine | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Roșiești, comuna Roșiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată pe o suprafață de aproximativ 130 metri pătrați şi exista pericolul de propagare la alte două case din vecinătate. În locuință nu se afla nicio persoană.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 130 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, patru camere și bunurile aflate în locuință. Din casă a fost scoasă o butelie încărcată cu GPL, recipientul sub presiune fiind în pericol să explodeze. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Incendiu generalizat la o casa  cu pericol de propagare la doua gospodarii vecine | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.