Incendiu generalizat la o locuinţă, de la un coş de fum neizolat corespunzător

Marți, 19 Octombrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu generalizat la o locuinta  de la un cos de fum neizolat corespunzator | imaginea 1 Miercuri, 13 octombrie a.c., în jurul orei 23:45, un apel la numărul unic de urgență anunța producerea unui incendiu la o locuință din comuna Poiana Cristei. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea generalizat o locuință construită din paiantă, în suprafață de aproximativ 100 mp. S-a acționat circa 90 de minute pentru lichidarea incendiului, flăcările producând doar pagube materiale.

În urma evenimentului produs, cel mai probabil, din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars 80 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare din azbociment, mobilier, electrocasnice, îmbrăcăminte și alte bunuri de uz casnic.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.