Incendiu la o garsonieră - 25 de persoane au fost evacuate din bloc

Miercuri, 13 Octombrie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Incendiu la o garsoniera   25 de persoane au fost evacuate din bloc | imaginea 1 Peste 40 de pompieri din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu autospeciale de stingere, autospeciale SMURD, autospeciale pentru primă intervenție și o autospecială pentru victime multiple, au intervenit în orașul Balș, strada Nicolae Bălcescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră.

Din cauza cantității mari de materiale textile din locuința afectată de incendiu, casa scării a fost inundată cu fum și a fost necesară evacuarea a 25 de persoane care se aflau în imobil. Patru persoane au fost transportate la CU Balș, conștiente, cu intoxicație ușoară cu monoxid de carbon. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.