Respect, voluntar Sandu Alexandru - la datorie și în afara garnizoanei!

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  voluntar Sandu Alexandru   la datorie si in afara garnizoanei | imaginea 1 Membru în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al orașului Bicaz din anul 2015, Sandu Alexandru este un om care iubește meseria de pompier. De câte ori vede o mașină de pompieri în trafic, nu ezită să o urmeze la intervenție.

Luni, 4 octombrie a.c., în drum spre casă, la ieșirea din Piatra-Neamț, Alex a observat cum două autospeciale de stingere se deplasează către intervenție, așa că le-a urmat până în localitatea Viișoara. Cum are mereu costumul pentru intervenție la el, s-a echipat și s-a prezentat la comandantul acțiunii pentru a participa la intervenție.

Alex s-a alăturat colegilor de la Detașamentul Piatra Neamț, intervenind alături de ei pentru stingerea incendiului. Reprezentanţii ISU Neamţ îi mulțumesc pentru implicare şi îi adresează felicitări pentru curajul și dăruirea de care dă dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.