Trupul carbonizat al unui bărbat a fost găsit în urma unui incendiu de anexă

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit in urma unui incendiu de anexa | imaginea 1 În noaptea de luni spre marţi, 28 septembrie a.c., un echipaj de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Ștircovița, din comuna Vlădaia.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă gospodărească - o baracă de circa 10 metri pătrați. Din nefericire, în interior a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de circa 59 ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de fumat.

În interval de 24 de ore, pompierii mehedințeni au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor a trei accidente rutiere, stingerea a 17 incendii, la 14 urgențe medicale, iar șapte misiuni au fost pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Dintre cele 17 incendii stinse de pompierii militari, 15 au izbucnit la vegetație uscată, iar alte două la o anexă gospodărească din localitatea Ștircovița și o clădire dezafectată din orașul Vânju Mare.

Trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit in urma unui incendiu de anexa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.