Doi copii au fost găsiţi decedaţi în urma unui incendiu la o casă din Târgu Mureş

Marți, 02 Noiembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Doi copii au fost gasiti decedati in urma unui incendiu la o casa din Targu Mures | imaginea 1 În interval de 72 de ore, în perioada 29-31 octombrie a.c., pompierii mureşeni au fost solicitați la 𝟏𝟗𝟓 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢, dintre care unsprezece incendii, opt alte situații de urgență, o asigurare de măsuri PSI și 175 de intervenții SMURD.

𝑰𝒏𝒄𝒆𝒏𝒅𝒊𝒊 - 𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟑𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 a.c., 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐞𝐢 𝟏𝟒.𝟐𝟓, s-a produs un 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮 la 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬̦, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐑𝐞𝐜𝐞.

La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Ajunși la locul intervenției, aceştia au constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără, fiind afectată întreaga locuință. În urma incendiului, doi copii minori au fost găsiți decedați.

𝐓𝐨𝐭 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟑𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐞𝐢 𝟐𝟐:𝟑𝟎, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au fost solicitaţi să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit, în localitatea Vânători. Ajunși la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 120 mp, iar o parte din acoperiș era prăbușit în interiorul casei, neexistând victime.

𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟑𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐞𝐢 𝟏𝟎:𝟎𝟓, un alt 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮 a izbucnit la o 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭 𝐢̂𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐞𝐚 𝐍𝐢𝐫𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș, SVSU Miercurea Nirajului și SVSU Vărgata. Incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, fără victime.

𝐓𝐨𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝟑𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐞𝐢 𝟏𝟓.𝟒𝟑, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au fost solicitaţi să intervină la un incendiu auto, produs în localitatea Daneș. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta generalizat, fiind afectat întreg autoturismul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.