Intervenţie pentru salvarea unei văcuţe împotmolite în mâl, pe râul Siret

Marți, 09 Noiembrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Interventie pentru salvarea unei vacute impotmolite in mal  pe raul Siret | imaginea 1 Pompierii de la Garda de Intervenție Siret au avut în cursul zilei de marţi, 2 noiembrie a.c., o misiune de salvare, pe cât de neobișnuită, pe atât de dificilă. Apelul pe 112 anunța faptul că trei bovine erau blocate în albia râului Siret, iar proprietarul solicita ajutor, pentru ca acestea să fie aduse la mal.

Cu accesoriile specifice și cu o barcă pneumatică, pompierii militari sireteni s-au deplasat la locul intervenției. Între timp, două dintre animale au reușit să iasă singure din apă, însă cea de-a treia a rămas împotmolită în mâl, în imposibilitate de mișcare.

După trei ore de efort susținut, în care și-au folosit toate cunoștințele și experiența acumulată, pompierii militari au reușit să aducă văcuța la mal și să o predea, în siguranță, proprietarului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.