Intervenţie salvatoare - Respect, Moldovan Ionuț!

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Interventie salvatoare   Respect  Moldovan Ionut | imaginea 1 Moldovan Ionuț a fost primit, și joi dimineață, 18 noiembrie a.c., cu dragă inimă de către colegii din tura de serviciu, mai ales după ce au aflat că motivul întârzierii sale a fost unul mai mult decât nobil. În drum spre unitate, a trecut pe lângă o mașină răsturnată, în zona Dealului Târgului, și a extras de urgență, în condiții de siguranță, o femeie rămasă blocată în interior.

A făcut aceasta, doar după evaluarea victimei și din cauza riscului de explozie provocat de scurgerile de combustibil. Și a făcut asta pentru că este un salvator adevărat, unul cu care se mândresc toți colegii, mai ales că nu este la prima situație pe care o gestionează cu tact și profesionalism.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.