Faptă bună în Ajun de Sărbători - Respect, Plt. maj. Ionuț Iuga!

Marți, 28 Decembrie 2021Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Fapta buna in Ajun de Sarbatori   Respect  Plt  maj  Ionut Iuga | imaginea 1 În dimineața zilei de 23 decembrie a.c., Plutonier major Ionuț Iuga, pompier al Gărzii Nr. 2 de Intervenție Borșa, aflat în timpul liber, se îndrepta cu autoturismul spre Vișeu de Sus, când a observat că mașinile din fața lui ocolesc ceva pe carosabil.

Inițial a crezut că e vorba despre o gaură în asfalt, dar când s-a apropiat, a realizat ca era un obiect, mai exact, un portofel căzut pe drum. Ionuț a oprit mașina, a luat portofelul, în care se aflau bani și acte și l-a dus rapid la Poliția orașului Vișeu de Sus.

Polițiștii au identificat proprietara, care povestește că și-a uitat portofelul pe plafonul mașinii personale, când a plecat de acasă, iar acesta a căzut, la un moment dat, pe șosea. Bucuroasă, proprietara l-a sunat pe pompierul maramureşean, ca să-i mulțumească pentru fapta bună și să-i ureze sărbători fericite.

Şi reprezentanţii ISU Maramureş îi mulţumesc lui Ionuț, pentru un exemplu de cinste și corectitudine, pentru un gest normal și civilizat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.