Incendii şi alte situaţii de urgenţă

Luni, 27 Decembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendii si alte situatii de urgenta | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 46 de intervenții, dintre care: două incendii, o altă situație de urgență și 43 de intervenții SMURD.

Marţi, 21 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, un incendiu s-a produs la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Incendiul s-a manifestat prin două focare, unul în adâncime și unul la suprafață pe o suprafață de aproximativ 10 mp, acesta fiind lichidat înainte să se propage.

Miercuri dimineață, 22 decembrie a.c., în jurul orei 06:10, un alt incendiu s-a produs la o casă de locuit din localitatea Hodac. S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, pompierii voluntari din cadrul SVSU Hodac, Ibănești și Gurghiu.

A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat în interiorul unei camere de locuit. Au ars tavanul și peretele, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.