Incendiu generalizat la un ansamblu de locuințe

Miercuri, 15 Decembrie 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu generalizat la un ansamblu de locuinte | imaginea 1 Pompierii harghiteni au intervenit, vineri, 10 decembrie a.c., la stingerea unui incendiu produs la un ansamblu de locuințe, în localitatea Gălăuțaș. Flăcările se manifestau generalizat la întreaga construcție, pe o suprafață de cca. 500 mp.

Din fericire, nu au existat victime, locatarii (în jur de 30 de persoane) reușind să se autoevacueze. Două persoane, cu atac de panică, au fost asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Toplița.

Au acționat pentru lichidarea incendiului 4 echipaje de stingere din cadrul Gărzilor de Intervenție Nr. 2 Toplița și Nr. 1 Gheorgheni, alături de SVSU Gălăuțaș, Sărmaș, Subcetate și Remetea. Pe timpul intervenției, au fost evacuate mai multe butelii de aragaz, care prezentau risc de explozie. Incendiul a fost localizat şi nu a mai prezentat pericol de propagare la vecinătăți.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.