Intervenţii multiple, de Ziua Naţională a României

Marți, 07 Decembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventii multiple  de Ziua Nationala a Romaniei | imaginea 1 Bârsănești (comuna Durnești), Dărăbani, Săveni, Botoșani și Teioasa (oraș Dărăbani) sunt localitățile unde pompierii botoșăneni au fost chemați să intervină, miercuri, 1 decembrie a.c.

La Bârsănești, au salvat o femeie căzută într-o fântână adâncă de peste 25 de metri, iar la Săveni au ajutat o șoferiță rănită să iasă din mașina implicată într-un accident rutier.

La Dărăbani și Teioasa, din cauza coșurilor de fum necurățate de funingine sau neprotejate termic față de materialele combustibile, s-au produs două incendii. Pompierii militari au stins flăcările înainte de a se extinde.

În municipiul Botoşani, un foc aprins pentru distrugerea resturilor vegetale, lăsat nesupravegheat, a aprins trei tone de furaje. Pagubele ar fi fost mai mari dacă pompierii nu ar fi acționat prompt.

Luna decembrie ar trebui să fie cea mai frumoasă din an. A fost Ziua Națională a României. Ne așteaptă Moș Nicolae, Crăciunul și Revelionul, dar și momente speciale petrecute alături de cei dragi. Bucurați-vă de toate aceste evenimente și aveți grijă de familiile dumneavoastră!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.