Bărbat căzut cu un buldoexcavator în lacul unei balastiere

Joi, 27 Ianuarie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Barbat cazut cu un buldoexcavator in lacul unei balastiere | imaginea 1 Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri și ambarcațiune cu motor, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă cu motor, au intervenit în localitatea Cioroiu, la o persoană căzută cu un buldoexcavator, în lacul unei balastiere.

La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la fața locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului.

Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop carido-respirator. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul. Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind înghețată, vizibilitatea zero și accesul către victimă dificil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.