Două magazii din Vama Giurgiu au luat foc

Luni, 17 Ianuarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doua magazii din Vama Giurgiu au luat foc | imaginea 1 Două magazii din Vama Giurgiu au luat foc, sâmbătă dimineață, 15 ianuarie a.c. În interiorul acestora erau depozitate tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, dar și alte produse.

După aproape nouă ore, incendiul din Vama Giurgiu a fost lichidat. Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile. În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție. Au acționat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o descarcerare.

De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului, cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la fața locului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.