Trei incendii de vegetație uscată în 24 de ore

Luni, 31 Ianuarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Trei incendii de vegetatie uscata in 24 de ore | imaginea 1 Trei incendii de vegetație uscată au avut loc, vineri, 28 ianuarie a.c., pe strada Carămidarii Vechi sau Valea lui Gheorghiță, așa cum o cunosc toți giurgiuvenii.

Ultimul s-a manifestat cu degajarea unui fum dens din cauza faptului că au ars traverse din lemn de la calea ferată, iar flăcările s-au extins și la izolația țevilor de termoficare. Din acest motiv au fost sesizați și reprezentanții Gărzii de Mediu - Comisariatul Județean Giurgiu.

În acest incendiu au ars vegetație uscată, pe o suprafață de aproximativ 5.000 mp, izolația țevilor de termoficare pe circa 150 m și 7 traverse de cale ferată din lemn.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.