Intervenție dramatică pentru recuperarea unui autoturism căzut în apă

Joi, 10 Februarie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Interventie dramatica pentru recuperarea unui autoturism cazut in apa | imaginea 1 Intervenție dramatică, marţi, 8 februarie a.c., pentru recuperarea unui autoturism care a plonjat de pe carosabil într-o acumulare de apă, pe raza localității Liteni, comuna Moara.

Zeci de minute s-au luptat salvatorii, evacuând apa cu ajutorul motopompelor și încercând să localizeze autoturismul cu ajutorul bărcilor pneumatice și al scafandrilor.

Plt. adj. Radu Sorlescu, scafandru în cadrul ISU Botoșani, a ajuns la fața locului și, împreună cu colegii de la ISU Suceava, a intrat în apa rece, aproape de îngheț, a legat cu lanțuri autoturismul pentru a fi tractat și a ajutat la scoaterea celor două victime din interior.

Din nefericire, în interior au fost găsite trupurile neînsuflețite ale unui bărbat de 75 de ani și unei tinere de 20 de ani.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.