Incendiu generalizat la o magazie construită din lemn

Luni, 07 Martie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu generalizat la o magazie construita din lemn | imaginea 1 Joi, 3 martie a.c., în jurul prânzului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, în cooperare cu SVSU Zetea, au acționat, cu 3 autospeciale de intervenție, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o anexă gospodărească (garaj) din satul Sub Cetate, comuna Zetea.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că flăcările se manifestau generalizat, la întreaga magazie construită din lemn, pe o suprafață de aprox. 70 mp, fiind propagat și la acoperișul unei alte anexe alipite.

Incendiul a fost stins în scurt timp, fiind limitat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți. În urma incendiului, au ars: magazia, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, materiale textile, scaun auto, anvelope, scândură aflată în pod şi s-au deteriorat: podul celei de-a doua anexe, pe o suprafață de cca. 15 mp, scule, butelii cu aer și o butelie pe gaz.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor/cablu electric defect, neizolat corespunzător. Prin intervenţia promptă a pompierilor, s-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 140.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 45.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.