Intervenţie rapidă la un incendiu de autoturism - Respect, Iulian!

Luni, 14 Martie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Interventie rapida la un incendiu de autoturism   Respect  Iulian | imaginea 1 Intenția de a petrece câteva momente de relaxare în balconul apartamentului unde locuiește Iulian a însemnat intervenția rapidă în cazul unui incendiu izbucnit la un autoturism.

S-a întâmplat joi seară, 10 martie a.c., în cartierul Exercițiu din municipiul Pitești, când a observat de la balconul său că iese fum de la compartimentul motor al unui autoturism parcat și nimeni nu se afla în jur.

Era clar un incendiu, așa că știind că în apropiere este un izvor, pentru a potoli vâlvătaia, a luat o găleată pe care o avea prin casă, timp în care și-a anunțat colegii de producerea evenimentului. A încercat pe cât posibil să țină flăcările sub control și a reușit, primind sprijin și de la un alt cetățean.

Pompierii au ajuns în scurt timp cu o autospecială de stingere, localizând și lichidând cu operativitate incendiul. Din fericire, evenimentul a fost anunțat în timp util și flăcările au fost împiedicate din propagarea rapidă atât la întreg autoturismul, cât și la cele aflate în imediata apropiere.

Au ars elemente combustibile de la compartimentul motor și din componența bordului. Nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.