Şi-a petrecut întreaga noapte în apa rece

Luni, 07 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Si a petrecut intreaga noapte in apa rece | imaginea 1 Nu se știe cum o fi ajuns acest câine într-un bazin cu apă, dar cel mai probabil, și-a petrecut întreaga noapte în apa rece.

A avut noroc pentru că, de dimineață, a fost văzut de un trecător, care a chemat ajutor. S-a întâmplat la marginea localității Bolintin Deal, câinele fiind găsit într-un bazin care era delimitat printr-un gard de protecție.

Când au ajuns, pompierii și-au dat seama că este în șoc hipotermic pentru că abia se putea mișca. L-au scos imediat din apă și l-au învelit într-o pătură pentru a-l încălzi. Câinele, de talie mare, a început să își revină, dar pentru a fi siguri că este în afara oricărui pericol, pompierii l-au dus la cabinet veterinar și l-au lăsat în grija medicului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.