Bunuri distruse din cauza unui foc de igienizare

Marți, 12 Aprilie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Bunuri distruse din cauza unui foc de igienizare | imaginea 1 Vineri, 8 aprilie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din localitatea Laza, comuna Laza.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și se extinsese la două anexe, existând pericolul de propagare la o locuință. Nu au fost înregistrate victime. Pompierii au acționat pe două sectoare de intervenție, prioritate având salvarea locuinței. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. A fost salvată aproximativ 95% din locuință.

Au ars aproximativ 500 metri pătrați vegetație uscată, două anexe gospodărești în care se aflau cinci metri cubi material lemnos, un utilaj pentru prelucrarea lemnului, diverse scule și materiale plastice. De asemenea, a ars un panou solar. S-au degradat opt ferestre și peste 35 metri liniari bagdadie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.