Casă cuprinsă de flăcări

Marți, 12 Aprilie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Casa cuprinsa de flacari | imaginea 1 O casă din Vorona a fost cuprinsă de flăcări, vineri dimineață, 8 aprilie a.c. Alarma a fost dată chiar de proprietari, treziți din somn de zgomotul produs în urma arderii acoperișului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vorona, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Pompierii voluntari au reușit să oprească propagarea flăcărilor, până la sosirea echipajelor de intervenție ale ISU.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, aproape două ore, pompierii militari și voluntari. Au fost protejate de foc mai multe construcții din gospodărie, inclusiv o altă casă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.