Casa unei familii a ars din cauza unei lumânări

Joi, 28 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Casa unei familii a ars din cauza unei lumanari | imaginea 1 Casa unei familii din localitatea Naipu a ars, marţi după-amiază, 26 aprilie a.c., cel mai probabil din cauza unei lumânări (candele) lăsate aprinsă, fără a fi supravegheată. Proprietara nu era acasă în momentul în care a izbucnit incendiul, iar flăcările au fost observate târziu.

Când au ajuns pompierii, locuința ardea violent, fiind vorba despre două camere, un hol și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Aceștia au înlăturat pericolul de explozie, după ce au evacuat o butelie dintr-una dintre încăperi. Pompierii au reușit să protejeze o anexă construită lângă locuință și toate bunurile care se aflau în interior.

Pentru stingerea incendiului au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o cisternă, fiind sprijiniți de autoritățile publice locale din comuna Ghimpați.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.