Final de zi cu o veste deosebită

Marți, 19 Aprilie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Final de zi cu o veste deosebita | imaginea 1 Echipajul SMURD de la Garda de Intervenție Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri Răcătău. În jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să transporte la spital o femeie însărcinată în 40 de săptămâni, care resimțea deja contracții.

Paramedicii și-au dat seama că o naștere este iminentă, așa că au tras pe dreapta și au asistat-o pe mămică. În cele din urmă, aceasta a născut în ambulanță o fetiță perfect sănătoasă, de două kilograme și jumătate. Bucuroasă, mama a spus și cum o va chema pe micuță: Maria Georgiana. Ulterior, cele două au fost preluate de o altă ambulanță SMURD, ajungând în siguranță la spital.

„Am avut un echipaj minunat și ne-am coordonat foarte bine. E cel mai natural și frumos lucru care se poate întâmpla. O naștere înseamnă cercul vieții. A fost de-a dreptul special”, a mărturisit comandantul de echipaj, Plutonierul adjutant Deak Francisc Claudiu. De-a lungul carierei, paramedicul a mai asistat la trei nașteri în condiții similare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.