Intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor hunedoreni

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventie mai putin obisnuita a pompierilor hunedoreni | imaginea 1 În urma unui apel la 112, prin care s-a anunțat faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara, s-au deplasat de urgenţă la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători specifice asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

Ulterior, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara, urmând a fi supusă altor expertize în vederea clarificării acestei situații. Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori, care locuiau în imobil, nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul acesteia. Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.