Păsări, câine şi stupi, surprinşi într-un incendiu de gospodărie

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pasari  caine si stupi  surprinsi intr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Utilizarea aparatelor de sudură sau de tăiere a metalelor, fără luarea măsurilor necesare pentru prevenirea incendiilor, poate fi foarte periculoasă. Scânteile mecanice provenite de la astfel de aparate pot aprinde materialele combustibile din apropiere, iar flăcările se pot extinde în timp scurt.

S-a întâmplat acest lucru, marţi după-amiază, 29 martie a.c., în localitatea Isvoarele. Anexele dintr-o gospodărie au luat foc, cel mai probabil din cauza unor lucrări de tăiere sau lipire, fără respectarea normelor de protecție.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca și Gărzii de Intervenție Colibași, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Din nefericire, în incendiu au fost surprinse mai multe păsări de curte, un câine, dar și 40 de stupi. Pompierii au reușit să stingă incendiul, fără ca acesta să ajungă la locuință.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.