Trei persoane şi două case, afectate în urma unei explozii

Joi, 28 Aprilie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Trei persoane si doua case  afectate in urma unei explozii | imaginea 1 Trei persoane au suferit arsuri, patru case și două anexe au fost afectate ca urmare a unei explozii urmată de un incendiu în comuna Valea Mare, sat Saru.

Pompierii au fost anunțați marţi, 26 aprilie a.c., în jurul orei 11:26, despre producerea acestei tragedii. Peste patru ore au acționat pompierii pentru stingerea focului și înlăturarea efectelor negative.

Trei persoane, între care și un copil, au ajuns la două spitale din București cu arsuri grave, iar pagubele sunt considerabile. Totul se pare că a pornit de la scăpările de gaz dintr-o butelie. Aceste tragedii pot fi prevenite prin montarea detectoarelor de gaz, demers la îndemâna oricui și care poate salva vieți și bunuri materiale importante.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.