Incendiu într-o gospodărie de la un foc lăsat nesupravegheat

Joi, 26 Mai 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu intr o gospodarie de la un foc lasat nesupravegheat | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit marţi, 24 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza scânteilor purtate de vânt, de la un foc în aer liber lăsat nesupravegheat, la anexa unei gospodării din satul Podu Lacului, comuna Poiana Cristei.

Apelul la numărul unic de urgență a fost primit în jurul orei 11:30, iar imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Cristei.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului ardeau o anexă din lemn, în suprafață de aproximativ 30 mp și circa 7 tone de fân depozitate într-o șură.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar intervenția promptă a pompierilor a dus la salvarea locuinței, a animalelor aflate în grajdurile din imediata vecinătate și a celorlalte anexe situate în apropiere.

Incendiu intr o gospodarie de la un foc lasat nesupravegheat | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.